ZAJEČAR – Proteklog vikenda u Zaječaru je održan tradicionalni, 26. po redu Moto skup, u organizaciji zaječarskog Moto kluba TRIUMF, koji je ove godine okupio preko 600 bajkera. Pored motociklista iz Srbije, Moto skupu u Zaječaru, prisustvovali su i bajkeri iz Bugarske, Rumunije i Slovenije.

Uprkos kiši bajkeri su uspeli da sprovedu sve što su zamislili, a kao i svake godine, Zaječarci su u velikom broju posetili kamp i ispratili defile motociklista i akrobacije na Kraljevici i u centru grada. I ove godine je organizator MK „Triumph“ Zaječar, koji postoji već 27 godina, i za sve ovo vreme moto skup je izostao samo jedne godine zbog pandemije korone.

Slaviša Milenović, predsednik MK „Triumph“ Zaječar kaže da broj posetilaca u kampu, na koncertima, ali i u centru grada, pokazuje da Zaječarci vole motoriste.

Članovi MK „Triumph” do kraja godine planiraju da uzvrate posete bajkerima koji su bili u Zaječaru, a prvi u nizu su komšije u Negotinu i Vidinu. Moto skup u Zaječaru završen je koncertom borskog benda „New deal“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.