50 godina Radio Bora

Radio Bor obeležava 50 godina postojanja. Prvi put pozdravio je slušaoce 30. decembra 1969. godine. Uz ovaj najstariji radio u gradu, koji uz kvalitetnu muziku svakodnevno informiše slušaoce o dešavanjima u regionu, zemlјi i svetu, odrastale su mnoge  generacije koje i danas, u vreme ekspanzije drugih medija, poštuju i vole radio kao  jedan od najznačajnijih. U svim teškim trenucima u našoj zemlјi, kriznim situacijama, nedaćama i prirodnim katastrofama, Radio Bor je uvek bio među prvima na terenu i od koristi građanima na istoku zemlјe.  

Raspolaže  i fonotekom – jednom od najbogatijih muzičkih zbirki u istočnoj Srbiji, posebno izvornog narodnog melosa ovog kraja. Sredinom devedesetih godina prošlog veka, emitovao je i drugi program, gde je radilo dvadesetak mladih novinara.

Radio Bor program emituje na frekvenciji 103,1 megaherc. I nakon pola veka rada ova radio stanica i dalјe je prepoznatlјiva široj slušalačkoj publici po informativnom, ali i muzičkom sadržaju koji celokupan program Radio Bora čine brzim, modernim, aktuelnim i atraktivnim.

Radio Bor ide u korak sa novim tehnologijama i načinima komunikacije, tako da se može pratititi i na sajtu  naše medijske kuće, na facebook stranici kao i na drugim društvenim mrežama.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *