Pored izgradnje nove toplane na biomasu u Majdanpeku, vrednosti 5,5 miliona evra, predsednik Opštine Dragan Popović, kao jednu od najvećih investicija u narednom periodu naveo je izgradnju akva parka u Rudnoj Glavi. Idejni projekat je već završen, a vrednost investicije  procenjena  je na 460 miliona dinara, sa PDV-om.

MAJDANPEK  –  Pored nove toplane na biomasu u Majdanpeku, vrednosti 5,5 miliona evra, čija izgradnja je u toku, kao jednu od najvećih  investicija u narednom periodu  predsednik Opštine Dragan Popović, na svečanoj sednici povodom Dana Opštine,  naveo je izgradnju akva parka u Rudnoj Glavi.

Idejno rešenje je već urađeno, a vrednost investicije procenjena je na 460 miliona dinara, sa PDV-om. Akva park će imati tri bazena, sa toboganom, uz svu neophodnu prateću infrastrukturu i očekivanja su da projekat bude završen do kraja naredne godine“, rekao je Popović.

Uz aktuelnu rekonstrukciju glavne ulice u Majdanpeku i izgradnju parking prostora, asfaltiranje ulica po selima, predsednik Opštine je, između ostalog, najavio i postavljanje rasvete do Rajkove pećine i novog vidikovca u gornjem delu grada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.