Amaterska reprezentacija RIS-a na pripremama u Boru

0

U Srbiji se, u skladu sa sistemom međunarodne fudbalske organizacije, na svake dve godine organizuje prvenstvo amaterskih reprezentacija po regionima. U sastav ovih ekipa ulaze fudbaleri koji se takmiče van profesionalnog ranga. Reprezentacija koja će predstavljati istočnu Srbiju pripreme je počela iz Bora.

BOR – Amaterska reprezentacija Regiona istočne Srbije boraviće u Boru dva dana, gde su na gradskom stadionu organizovane pripreme za predstojeći kvalifikacioni turnir regiona Fudbalskog saveza Srbije, koji će se 8. i 9. juna igrati u Šapcu i Loznici. Istočnu Srbiju predstavljaće najbolji fudbaleri koji uglavnom igraju u srpskoligaškim klubovima, a poziv za reprezentaciju dobio je i talentovani napadač Bora Mihajlo Đorđević.

Amaterska reprezentacija RIS-a igraće u polufinalu 8. juna protiv amaterske reprezentacije Vojvodine, a ukoliko pobede dan kasnije će se sastati sa boljom ekipom iz duela reprezentacije fudbalskih saveza Zapadne Srbije i Beograda. Pobednik turnira predstavljaće Srbiju na UEFA regionalnom kupu za amatere, na kome će učestvovati i najbolje reprezentacije Slovačke, Velsa i Severne Makedonije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *