Aneta treća u Srbiji, fudbaleri Bora bez šansi za plasman u viši rang

BOR – Na otvorenom državnom prvenstvu u triatlonu na Olimpijskoj distanci koje je tokom vikenda održano na Srebrnom jezeru, borska takmičarka Aneta De Kandija zauzela je treće mesto u apsolutnoj kategoriji. 

Fudbaleri Bora poraženi su na gostovanju u Bogovini od ekipe BSK-a 1:0 u pretposlednjem kolu Zone istok. Ovim porazom Bor je izgubio sve šanse za osvajanje prvog mesta, s obzirom na to da je negotinski Hajduk Veljko pobedio Knjaz 2:0 i time sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Bor, kolo pre kraja, definitivno postao prvak fudbalske Zone istok i obezbedio plasman u Srpsku ligu. Slatina je na svom terenu pobedila OFK 019 i sa 45 bodova nalazi se na petom mestu. Naredne sezone u nižem rangu takmičenja igraće Branik iz Štubika i Polom iz Leskova.

U Borskoj okružnoj ligi u 27. kolu Brestovac je pobedio Polet 3:2, Zlot je na gostovanju savladao Bliznu 2:0, Nemetali su na gostovanju poraženi od Ključa 6:2, Šarbanovac od Radničkog 4:1, a Krivelj je na svom terenu poražen od Rudne Glave 4:2. Najbolje plasirana ekipa sa teritorije Bora je Zlot na drugom mestu sa 52 boda, a titulu prvaka obezbedila je Sloga iz Kobišnice, koja će naredne sezone igrati u Timočkoj zoni. Brestovac je na deobi trećeg i četvrtog mesta sa Rudnom glavom sa 50 bodova, Šarbanovac je peti sa četiri boda manje, Nemetali iz Donje Bele Reke su deveti sa 33, a Krivelj je ušao u zonu ispadanja i nalazi se na 13 mestu sa 23 boda. Na dnu tabele su Ključ iz Podvrške sa 18 i Mladost iz Karbulova sa deset bodova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *