Građevinska sezona u Boru još uvek traje. Ekipe putara su angažovane na nekoliko lokacija u gradu. Najviše posla imaju u glavnom gradskom parku i u Ulici „Kralja Petra Prvog“.

BOR – Asfalitiranje puteva i ostalih javnih površina u Boru se privodi kraju. Ovaj posao je završen u selima. Prema rečima nadležnih u lokalnoj samoupravi svi započeti radovi u gradu biće realizovani u potpunosti. Najobimniji, a nedovršeni poslovi za putare su završetak trotoara u Ulici „Kralja Petra Prvog“, kao i asfaltiranje staza i postavljanje ivičnjaka u centralnom gradskom parku. Procena je da će radovi na ove dve lokacije biti završeni za dve do tri sedmice.

Nadležni iz Gradske uprave obišli su mesne zajednice u starom delu Bora „Sever“ i „Brezonik“ kako bi se uvrdili prioriteti za uređenje putne i ostale infrastrukture, a taj posao biće zavšen i u Banjskom Polju. Kada je reč o konkretnim radovima, u toku je asfaltiranje parkinga preko puta Elektrodistribucije u Ulici „Nikole Pašića“ i košarkaškog igralište u Ulici „Đ.A. Kuna“.

Za rekonstrukciju 16 dečijih igrališta u gradu i selima iz budžeta izdvojeno je 100 miliona dinara, a za uređenje putne infrastrukture 500 miliona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *