ASU “AS” ZAJEČAR sveukupni pobednik brdske trke “HALOVO-ZAJEČAR 2020”

Brdska autotrka “Halovo-Zaječar bodovana je za nacionalni šampionat auto trka na brdskim stazama Srbije kao i za Međunarodno zonsko prvenstvo auto trka na brdskim stazama. Tokom trke vožene su 4 vožnje , a plasman vozača utvrđen je sabiranjem najboljih vremena sa tri vožnje. Nagrade su podeljene u svim kategorijama, a sveukupni pobednici bili su domaćini, Automobilsko sportsko udruženje “AS” Zaječar.

“Osećaj je izvanredan, biti najbolji. To dugujemo dobroj atmosferi u klubu, imamo šampione među vozačima I osećaj zaista ne mogu da opišem”, rekao je Srđan Đorđević  iz ASU “AS” Zaječar, koji je u ime tima primio pehar.

Takmičenje je održano na asfaltnoj podlozi na stazi dužine 2.280 metara, koja se nalazi na putnom pravcu Zaječar – Halovo. Učestvovalo je 57 vozača, od čega 6 iz inostranstva. Organizatori su I više nego zadovoljni time kako je sve proteklo.

“Jedna odlična, divna manifestacija I da nema kovida, ovde bi bilo more ljudi. Zahvaljujem se graadskoj upravi Zaječar koja je stala iza ove trke I građanima Zaječara I meštanima Halova, koji su nas lepo dočekali I našli nam se za sve što nam je zatrebalo”, kaže Života Milić, koordinator međunarodne brdske trke “Halovo-Zaječar 2020”.

Milić dodaje da će već narednog vikenda, u Zaječaru, nakon dužeg vremena biti održana i reli trka. Superspecijal će se voziti na Kraljevici, odatle počinje reli, koji će ići u krug preko Šljivara, prema Grliškom jezeru, zatim ka Lenovcu i Leskovcu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *