BOR-Bazeni Sportskog centra u Boru, nakon kraćeg prekida, ponovo rade uz primenu svih mera radi sprečavanja i širenja korona virusa. Najvažnije su svakako redovno hlorisanje vode, dez barijere, dezinfekcija ruku I redovno merenje temperature pri ulasku, fizička distance između kupača u oko bazena.

Kupači moraju da se pridržavaju fizičke distance, tu su i naši spasioci koji prate da li poštuju ovu meru”, rekla je Bojana Dlbokić Dubočanin, direktor Ustanove Sportski centar u Boru

I u sport bifeu  takođe se primenjuju mere predostržnosti, kao što je ograničenje broja gostiju, a zaposleni su u obavezi da nose maske. Kupači na borskim bazenima uglavnom poštuju sve propisane mere i zadovoljni su uslovima.Posećenost ovih avgustovskih dana je ,ipak, manja za razliku od prošlogodišnje.

“Delimično I zbog nestabilnog vremena smanjen je broj kupača, Takođe i preventivnim merama je broj ograničen na 500, a znamo da je prošle godine bilo i po hiljadu na dan”,dodala je Bojana Dlbokić Dubočanin.

Radno vreme bazena Sportskog centra u Boru je od 11 do 19 sati, cena karte je 150 dinara na dan, a mesečna košta  dve hiljade I 300 dinara. Temperatura vode u bazenima je 25 stepeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.