Ljubitelji motocikala i rok-muzike imaće priliku da uživaju u hevi-zvuku motora i pojačala na tradicionalnom moto-skupu na Borskom jezeru. Skup i ove godine ima međunarodni karakter zbog učešća inostranih bajkera. Oganizator manifestacije je Moto klub “Rolling Wheels Serbia” uz podršku Grada Bora.

BORSKO JEZERO – Na Borskom Jezeru se, ovog vikenda održava tradicionalni moto skup pod nazivom „Bike Week 2024“, u organizaciji Moto kluba „Rolling Wheels Serbia“. I ove godine, događaj je okupio ljubitelje motocikala iz mnogih srpskih moto klubova, ali i iz inostranstva. Za posetioce je organizovan muzički program u kojem, između ostalih nastupaju bendovi „Black and White“, „New Deal“, „Audiograber“… Generalno, moto skup na Borskom jezeru je prilika za bajkere da se druže u prirodi, uživaju u vožnji i dobroj muzici i upoznaju turističke destinacije ovog kraja.

Ovo je velika manifestacija za ljude koji vole moto sport. Pre svega, hvala organizatoru koji se svake godine trudi da skup bude što bolji, a za pohvalu je što članovi kluba bajkera „Rolling Wheels“ organizuju akcije humanosti, poput jučearašnje koja je održana u najavi ovog događaja. Borsko jezero je mesto gde se okupljaju motoristi iz cele Srbije i iz Evrope i svakako ćemo u narednom periodu podržavati ovakve manifestacije„, rekao je na otvaranju Moto skupa na jezeru Aleksandar Milikić,  gradonačelnik Bora.

Pokrovitelj ovogodišnjeg moto skupa na Borskom jezeru je Grad Bor, a manifestacija je uvrštena u kalendar dešavanja od opšteg interesa za lokalnu zajednicu.

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *