Biznis inkubator Majdanpek na usluzi afirmisanim privatnim preduzetnicima

MAJDANPEK – U ovogodišnjem programu rada Biznis inkubator Majdanpek mesec septembar odredio je za obilazak već afirmisanih privatnih preduzetnika na području majdanpečke opštine.

Iako je u osnovi primarna delatnost Biznis inkubatora pružanje podrške početnicima u privatnom preduzetništvu, u ovom preduzeću rešili su da odu korak dalje i svoje usluge ponude i preduzetnicima koji su se već ostvarili u privatnom biznisu.

Namera nam je da formiramo Ekosistem privrednika, koji bi na neki način imao ulogu Udruženja privatnih preduzetnika i posredovao, pre svega, u ostvarivanju podsticaja namenjenih privatnom sektoru“, kaže Slavko Ilić, direktor Biznis inkubatora Majdanpek.

Naša Zanatsko trgovinska radnja „LemCo“ posluje od 2002. godine i usluge Biznis inkubatora koristili smo i u ranijem periodu, a nadamo se da će biti prilike da sarađujemo i ubuduće“, kaže Dragoljub Telesković, jedan od vlasnika ovog preduzeća, koje se svrstava u red uspešnijih privatnih firmi u opštini Majdanpek.

Verujem da će ideja Biznis inkubatora zaživeti i da će organizovanjem svih privatnih preduzetnika u opštini biti lakši put do ostvarivanja određenih povoljnosti i podsticaja u poslovanju“, smatra Snežana Đurić, vlasnica Per Comerc doo Majdanpek, koja postoji od 2012. godine.

U Biznis inkubatoru Majdanpek veliku podršku u realizaciji ovog projekta očekuju i od Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *