Bogat kulturno umetnički program u decembru i za Novu godinu

0

BOR- I ove godine početkom decembra Bor je zasijao prazničnim sjajem. Osim novogodišnjeg ukrašavanja ulica, koje je u toku, lokalna samouprava je pripremila i bogat kulturno umetnički program. Već u subotu se organizuje manifestacija „Ulica dečijeg osmeha“ koja počinje u 12 sati.

Uz podršku Ministarstva kulture u ulici “Moše Pijade” deca predškolskog i školskog uzrasta prirediće prodajnu izložbu rukotvorina. Za razliku od prethodnih, ove jubilarne godine, mališani će prikazati i dodatni program, a nakon toga u planu je  predstava  na otvorenom “Dve novogodišnje jelke”. Učestvovaće, takođe razni animatori, nezaobilazni Deda Mraz koji će se družiti sa mališanima”, rekla je Milena Stanojković Kožović, član Gradskog veća u Boru.

U novogodišnjoj noći, na platou Doma kulture Borane će zabavaljati estradni pevač Milan Topalović Topalko, a tačno u ponoć biće priređen tradicionalni vatromet. Za organizovanje koncerta iz gradske kase biće izdvojeno milion 600 hiljada dinara, a za vatromet 800 hiljada dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *