BOR- Bor je ovih dana dobio novi trodimenzionalni simbol, kod Doma kulture, koji je, pre svega, ukras grada koji Borani i njihovi gosti mogu da koriste i da se fotografišu. Iz budžeta Grada Bora za nabavku simbola izdvojeno je 800 hiljada dinara. Iako je postavljen samo nekoliko dana, novi simbol Bora je ispunio očekivanja.

„Na zahtev naših građana postavili smo ovaj simbol i to na naprometnije mesto u gradu. S obzirom na veliko interesovanje planiramo da postavimo još jedan simbol“, rekao je Nikola Marić, pomoćnik gradonačelnika Bora.

U sklopu uređenja grada u planu je nabavka novog, lepšeg i savremenijeg urbanog mobilijara od postojećeg. To će, između ostaloga, obuhvatiti i nabavku smart klupa.

Za nabavku mobilijara grad Bor je izdvojio 20 miliona dinara. Takođe ćemo uređivati različite prostore, parkiće, dečija igrališta, ali je važno da nam grad bude čist, što zahteva danonoćno angažovanje zaposlenih u JKP „3.oktobar“, dodao je Nikola Marić.

Nabavka savremenog mobilijara za uređenje Bora  je u toku, pa će radnici Javno komunalnog preduzeća“3.oktobar“ odmah čim bude stigao početi da ga montiraju. Na taj način Bor će uskoro postati lepši, savremeniji što građani  i zaslužuju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *