Bor dobio još jedno sportsko igralište

https://www.youtube.com/watch?v=fmvV9l82qcsBOR- U naselju  GHI u Boru završeno je uređenje sportskog igrališta,  a proteklih dana  radovi su privedeni kraju i u nekim seoskim mesnim zajednicama.To je početak  realizacije plana uređenja sportskih terena i parkića na području Grada Bora.

Ovo je početak uređenja igrališta. Završili smo terene u Metovnici, Oštrelju i Šarbanovcu. Sukcesivno nastavljamo da uređujemo i ostala igrališta, jer sva deca zaslužuju da imaju uslove za bavljenje sportom“,rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Trudimo se da obezbedimo uslove za bavljenje sportom za decu i odrasle.Zato Grad Bor izdvaja značajna finansijska sredstva za sređivanje  parkića i igrališta,“dodao je Igor Janković, član  Gradskog veća u Boru.

Sportski rekviziti su obezbeđeni krajem prošle godine i u toku je njihovo postavljanje.

Sport je i te kako značajan za razvoj mladih ljudi . Bor je poznat i po sportistima kao što je Bobana Veličković, a sigurno će ih biti i u narednom periodu. Zato je naš zadatak da napravimo što više ovakvih terena“, zaključio je Aleksandar Milikić.

U Boru ima oko 30 sportskih igrališta i dečijih parkića. U prethodnom periodu završeno je igralište na Trećem kilometru, postavljeni su golovi za mali fudbal i ograđen teren. Takođe iza Sportskog centra postavljeni su dečiji i sportski rekviziti za fitnes.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.