Borani sa gostima na Borskom jezeru proslavili i ovaj 1.maj

BOR – Međunarodni praznik rada, 1. maj, tradicionalno je i ove godine na Borskom jezeru okupio Borane i njihove goste iz gradova širom Srbije. Mnogi su ovaj dan iskoristili da prošetaju obalom jezera, obiđu štandove sa suvenirima, probaju različite specijalitete koji su bili u ponudi ili samo odmore u prirodi. Loše vreme nije omelo one koji su sa prijateljima već osmislili i isplanirali druženje u prirodi uz roštilj, muziku i dobro raspoloženje.

Planirani program Centra za kulturu na bini glavne plaže osim lošeg vremena, omeo je i višečasovni nestanak stuje. Do prekida u isporuci električne energije došlo je zbog kvara na dalekovodu kod Brestovačke banje, pa struju nisu imali potrošači u naseljima Borsko jezero i Brestovačka banja. U organizaciji Turističke organizacije opštine Bor, a pod pokroviteljstvom Opštine Bor, štandovi sa suvenirima, ručnim radovima i različitim ukrasima bili su postavljeni nedaleko od Hotela „Jezero“. Među promotivnim štandovima i ovog puta našla se ponuda borskog Zoološkog vrta.

Prvomajske praznike mnogi gosti iz Srbije i okolnih zemalja proveli su u Hotelu „Jezero“, gde je za njih pripremljen poseban praznični aranžman. Borani i njihovi gosti put do jezera ili nazad do grada iskoristili su da svrate i do Brestovačke Banje. Za razliku od svih prethodnih godina, ovoga puta nije bilo organizovanog besplatnog autobuskog prevoza od grada do jezera.

Borani sa gostima na Borskom jezeru proslavili i ovaj 1.maj, 1. maj 2017. (RTV Bor)

{Dailymotion}http://www.dailymotion.com/video/x5keu7a_borani-sa-gostima-na-borskom-jezeru-proslavili-i-ovaj-1-maj-1-maj-2017-rtv-bor_news{/Dailymotion}

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *