Borba sa snegom tek predstoji

BOR-Sve glavne saobraćajnice i putni pravci prema selima na području Grada Bora, su prohodni, ali saobraćaj funkcioniše otežano.Pošto je sneg tokom noći padao jakim intezitetom borski komunalci su imali pune ruke posla. Uz svu raspoloživu mehanizaciju, čistili su sobraćajnice prvog ,drugog prioriteta, trotoare i poprečne ulice.

Sad nam predstoji da uklonimo kašu sa ulica i trotoarai nastavimo čišćenje ulica drugog i trećeg prioriteta. Svu putni pravci prema selima su prohodni, čistimo cetre sela“,rekao je Dalibor Orsovanović, direktor JKP“3.oktobar“.

Najveći problem komunalci očekuju sutra ,jer se najavljuje nova količina snega  od oko tridesetak centimetara..

„S obzirom na najave imaćemo  problem da održavamo sve ulice. Za početak čistićemo samo glavne. Apelujem na malo strpljenja i da građani koriste autobuski prevoz. Kad budu prestale padavine nastavljamo čišćenje ulica drugog i trećeg prioriteta“, dodao je Orsovanović.

U poprečnim ulicama komunalcima problem predstavljaju  parkirani automobili. Da bi im se  omogućilo nesmetano čišćenje apel na vozače da nepropisno parkirana kola uklone što pre.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *