Borski komunalci dobili kamion kiper

0

BOR- Javno komunalno preduzeće „3.oktobar“ u Boru dobilo je još jedno vozilo kamion kiper. Reč je o savremenom kamionu, čija je vrednost, zajedno sa pratećom opremom 140 hiljada evra. Jedan je od boljih koji je ovo preduzeće dobilo u zadnjih nekoliko godina.

Prethodnih godina je, uglavnom, nabavljana polovna mehanizacija, od ove, u gradskoj upravi je odlučeno da se u narednom periodu kupuju nove mašine i kamioni.

„U skopu modernizacije postojećeg voznog parka do sada su stigle četiri mašine, a u narednom periodu biće obezbeđene još tri i time će biti zatvoren prvi ciklus investicija u ovom preduzeću. Činjenica je da je ovo preduzeće imalo jedan od najstarijih voznih parkova u Srbiji i u prethodnoj godini Grad Bor je izdvojo 120 miliona dinara za osavremenjavanje mehanizacije„, rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

I u narednom periodu  nastavlja se modernizacije i opremanje voznog parka Javno komunalnog preduzeća „3.oktobar“, time će ovo preduzeće biti u potpunosti tehnički opremljeno. U  planu je, takođe, da se i za potrebe „Vodovoda“ obezbede još dve mašine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *