Borski penzioneri imaju više mogućnosti za odmor u banjama i letovanje

0

Penzioneri u Boru ove godine imaju tri mogućnosti za odmor ovoga leta. Imaju pravo na besplatnu rehabilitaciju u nekoj od četiri banje, letovanje uz vaučer za odmor u Srbiji i Grčkoj.

BOR-U organizaciji sindikata penzionera Nezavisnost Bor i Fonda PIO više od  20 umirovljenika imaju pravo na besplatnu rehabilitaciju u Gamzigradskoj Banji, Niškoj, Vrnjačkoj i Soko banji, u trajanju od deset dana. Nakon što ih je nadležna komisija odabrala od 40 prijavljenih, Fond PIO  će ih u narednom periodu obavestiti u kom terminu od maja do oktobra  mogu da iskoriste ovo pravo. Sindikat Nezavisnost Bor od ove godine organizuje letovanje uz vaučer za odmor u Srbiji.

Pravo imaju svi umirovljenici koji imaju penziju do 70 hiljada dinara, a sedmodnevni odmor mogu da rezervišu u Soko Banji, Sijerinskoj i Vrnjačkoj Banji„, kaže  Dragan Ilić, Sindikat penzionera „Nezavisnost“ Bor.

Takođe Sindikat penzionera Nezavisnost Bor organizuje i  letovanje u Grčkoj u poznatim letovalištima.

Prijavljivanje za letovanje u Grčkoj, takodje, počinje sutra od devet do 12 sati u Klubu za stara lica i traje do 21.aprila. Penzionerima je takođe omogućeno i plaćanje u više rata rata preko administrativne zabrane ili čekovima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *