Borsko gradsko šetalište dobija dve nove javne česme i wi –fi zonu

0

BOR – Osim nastavka uređenja saobraćajnica, krpljenja udarnih rupa i asfaltiranja i postavljanja led rasvete, uređenja zelene pijace i izrade projektne dokumentacije za rekonstrukciju pojedinih objekata, u Boru je počela i izgradnja novih javnih česama.

Na inicijtivu sugrađana, a u skladu sa planiranim uređenjem grada kako bi se grad podigao na viši nivo, odlučili smo da izgradimo dve nove česme. Jedna će se nalaziti na Trgu oslobođenja, a druga ispred Doma kulture. Na taj način, će uz postojeću treću česmu u ulici Moše Pijade, koja se nalazi kod glavnog gradskog parka, duž celog gradskog šetališta biti obezbeđeno snabdevanje građana pijaćom vodom“, kaže gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Uz izgradnju česama sredstvima iz donacije „Telefon kabla“, cela ulica Moše Pijade dobiće i wi-fi zonu.

Bićemo jedan od retkih gradova, koji će šetalište pokriti wi-fi zonom. Biće postavljena četiri stupa kojima će se segmentno pokriti cela ulica Moše Pijade, i time omogućiti kompletniji užitak naših sugrađana na šetalištu“, dodaje gradonaćenik Bora Aleksandar Milikić.

Izgradnja i puštanje u rad javnih česama planirani su do sredine meseca, dok je rok za postavljanje vajfaj zone 16. avgust.

MILIKIĆ O JAVNIM ČESMAMA, 6. avgust 2018. (RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *