Broj korisnika Centra za socijalni rad nepromenjen

BOR-Uprkos epidemiji korona virusa broj korisnika Centra za socijalni rad u Boru u 2020.ostao je, gotovo, nepromenjen u odnosu na prethodnu godinu. Krajem decembra na evidenciji ove ustanove nalazilo se više od 400 porodica, odnosno 1. 270 korisnika novčane pomoći. Isplaćeno je takođe više od 400 jednokratnih novčanih pomoći, za koje se sredstva  obezbeđuje Grad Bor.

Svi zahtevi građana su uredno rešavani i svima je pružena blagovremena pomoć, uz poštovanje svih propisanih mera Kriznog  i Gradskog štaba za vanredne situacije“, rekla je Saška Milošević, direktor Centra za socijani rad u Boru.

 I u narednom periodu Centar za socijalni rad u Boru nastavlja da pruža sve vrste pomoći.Saška Milošević još dodaje da je za realizaciju svih planova Centra za socijalni rad u 2021. obezbeđeno dovoljno finansijskih sredstava iz gradskog i budžeta resornog ministarstva. Stvoreni su svi preduslovi da ova borska ustanova i u ovoj godini izađe u susret našim sugrađanima kojima je socijalna pomoć neophodna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.