Brojne aktivnosti borskih komunalaca

BOR-Radnici Javno komunalnog preduzeća „3.oktobar“ u Boru ovih letnjih dana imaju pune ruke posla. Osim onih uobičajenih, počeli su da uređuju seoska groblja koja zahtevaju veliko angažovanje, jer su u većini sela upotpunosti zapuštena.

„Ovo je jedna od novih aktivnosti koju smo započeli ovih dana.U planu nam je košenje, grabuljanje, seča drveća i rastinja i  nadamo se da ćemo uspeti da ih očistimo“,rekao je Igor Mitrović, vd direktora JKP „3.oktobar“ u Boru.

Veliki broj radnika angažovan je na odvoženje divljih deponija kojih ima  u svim delovima Bora, a građanima se savetuje da pozovu komunalno preduzeće kada žele da izbacuju kabasto smeće ili šut.

Utvrdili smo loakcije gde se nalaze divlje deponije i pokušavamo da ih nekim sistematskim radom uklonimo.I dalje imamo problem nesavesnih građana i preduzetnika, zato ih molimo da nama se jave, možemo čak da im donesemo veliki kontejner“, rekao je Igor Mitrović,

U toku je takođe i košenje travnatih površina u selima i Boru kao i zamena dotrajalih kontejnera.S obzirom na sve ove aktivnosti borskih komunalaca, nadležni u ovom preduzeću očekuju, da će se u narednom periodu značajno poboljšati higijena u Boru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *