Četvrti ples borskih maturanata uz koncert Goce Tržan

BOR – Maturanti četiri borske srednje škole, završetak školovanja i ove godine obeležili su šetnjom gradskim korzoom i zajedničkim plesom u amfiteatru Doma kulture.

Ulicama Bora defiluje oko 400 maturanata. Oni su ponos našeg grada i ja u ime svih nastavnika srednjih škola, želim ovoj deci srećan završetak školovanja i lep budući život„, rekao je Vladimir Stanković, koordinator maturskog plesa.

Za ovogodišnji nastup pred mnogobrojnom publikom, stotinak učenika borskih srednjih škola, uvežbalo je engleski valcer, ča, ča ča, pingvin ali i druga kola.

Veseli maturanti izrazili su zadovoljstvo zbog kraja školske godine i početka novog životnog poglavlja.

Pojedini đaci će školovanje nastaviti dalje na odabranim fakultetima, a drugi ć pokušati da pronađu posao.  Iako će im se putevi razići, zajednička želja im je da nastave da se druže, jer srednjoškolski dani prijateljstva su učinili nezaboravnim.

Nakon tačaka kojima se predstavila svaka obrazovna ustanova i plesa 50 plesnih parova, završetak srednjoškolskih dana ove generacije borskih maturanata obeležio je i koncert pop pevačice Goce Tržan u amfiteatru Doma kulture, koja je kao neko ko podržava omladinu i za borsku imala dirljivu poruku.

Budite bolji, ni zbog čega nemojte da se kajete i nemojte da radite ništa zbog čega biste se kajali. Želim vam puno uspeha u daljem životu i samo da budete bolji od nas. Probajte da oplemenite nas starije, koji smo vas odgajali i naučite nas kako život može da bude još bolji„, poručila je borskim maturantima pop pevačica Goca Tržan.

Pokrovitelj koncerta Goce Tržan u gradu bakra, u kojem su osim maturanata uživali i mnogobrojni građani, je opština Bor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.