Dan ŠOSO „Vidovdan“ u Boru

BOR – Škola za osnovno i srednje obrazovanje „ Vidovdan“  u Boru obeležila je svoj dan, a ujedno i 47 godina uspešnog rada. Iza ove školske ustanove je skoro pola veka napornog ali i zanimljivog rada koji daje rezultate na koje su radnici škole Vidovdan veoma ponosni.Najveća satisfakcija za uloženi trud i rad im je to što je mnogo dece  završilo ovu školu, zasnovalo svoje porodice i došlo do radnih mesta.

Na današnji dan obeležavamo 47 godina postojanja škole, ali i 20 godina postojanja srednje škole. Naša škola je registrovana za više zanimanja, međutim, trenutno se u školi obrazuju deca za profil mašinstvo i obrada metala, kao i tekstilstvo i kožarstvo.Ovu školsku godinu uspešno je završilo 89 učenika “ , rekla je Sonja Savić, direktor škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“ u Boru.

Prigodan program povodom Dana škole „Vidovdan“ , pripremili su učenici ove kao i osnovne škole „Vuk karadžić“ u Boru. Svečanosti su prisustvovali direktori i nastavnici drugih obrazovnih ustanova borske opštine i predstavnici raznih udruženja u Boru.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2tjlu7″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.