Do kraja godine rekonstrukcija javne rasvete u Brestovcu i na Borskom jezeru

BOR-Radnici „Vodovoda“ u ovoj godini postavili su stotinak novih stubova niske rasvete i tridesetak  visoke u svim delovima Bora i u selima i zamenili četiri stotine led sijalica. Ovih dana osvetlili su prostore između zgrada na 3. kilometru i stazu u parku.

Značajno je da smo osvetlili i stazu koja spaja ulice „Moše Pijade“ i „Kralja Petra Prvog“, koja je dve decenije bila u mraku. U ovoj godini i u ostalim mesnim zajednicama u gradu i selima po zahtevu meštana dosta je urađeno”, rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Narednih dana u planu je rekonstrukcija rasvete na Borskom jezeru i još nekim selima.

Do kraja godine nam predstoji da završimo rasvetu u Brestovcu, Borskom jezeru i na Savači”, dodao je Goran Pavić, direktor JKP „Vodovod“ u Boru.

U skladu sa mogućnostima, rekonstrukciju rasvete nastavljamo i naredne godine”, naglasio je na kraju Aleksandar Milikić.

Sve primedbe i predloge građani mogu da prijave „Vodovodu“, Javno komunalnom preduzeću za stambene usluge  ili gradskom servisu „Prijavi problem“. U ovoj godini iz budžeta Grada Bora za održavanje i proširenje javne rasvete izdvojena su 33 miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *