Donacija borskih motorista

BOR – Članovi Moto kluba Izi rajders u Boru u saradnji sa borskim rok bendovima i sugrađanima, povodom božićnih i novogodišnjih praznika, poklonili su deci u vrtiću Dečja radost police za  didaktički materijal. Ovaj poklon kao i mnogi drugi izmamio je osmeh na licima mališana , a članovi kluba najavljuju slične akcije i u narednom periodu, ne samo u obdaništima već i u drugim ustanovama.

„Trudićemo se da i dalje pomažemo, a ujedno pozivamo naše sugrađane da se u većem broju uključe u ove akcije i svima će biti bolje. Važno je da ima humanosti, jer vremena su zaista teška. Doniraćemo i nadalje svima kojima je pomoć potrebna“, rekao je predsednik Moto kluba Easy rider u Boru Miloš Mančić.

„Zahvaljujem se članovima kluba na donaciji koja nam je dobro došla,jer naša oprema  je stara“, rekla je direktor Predškolske Ustanove Bambi u Boru Ljiljana Radičević.

Na sreću ima i drugih donatora koji poklonima žele da obraduju mališane.Slične police za odlaganje didaktičkog materijala u vrednosti 250.000 dinara poklonila je vrtiću Crvenkapa kompanija Rakita eksplorejšn.

[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x3mfzad“ allowfullscreen ]
Donacija borskih motorista, 14. januar 2016… by rtvbor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *