Donacija majdanpečkog ogranka Ziđina predškolcima i školarcima

Rukovodstvo majdanpečkog ogranka Ziđina posetilo je danas Predškolsku ustanovu „Marija Munćan“ koju je ova kompanija opremila novom kuhinjom, toaletima i krevetićima, dok je Osnovnoj školi „Miladin Bučanović“ u Vlaolu donirana vredna računarska oprema. Mališane u Debelom Lugu kompanija Ziđin obradovala je novim dečjim igralištem.

MAJDANPEK – Kako bi polaznicima Predškolske ustanove „Marija Munćan“ boravak u vrtiću bio što prijatniji, a školarcima uslovi za nastavu što kvalitetniji, kompanija Ziđin, Ogranak Majdanpek, opremila je prostorije obdaništa u gornjem delu grada novom kuhinjom, toaletima i krevetićima, dok je Osnovnoj školi „Miladin Bučanović“ u Vlaolu donirala računarsku opremu, a mališane u Debelom Lugu obradovala novim dečjim igralištem.

Kompanija Ziđin ima osećaj za društvenu odgovornost, posebno kada je obrazovanje i razvoj dece u pitanju. Deca su naša budućnost i jako smo srećni što smo se uverili da deca u ovom objektu imaju sve uslove za srećno odrastanje“, rekao je prilikom posete PU „Marija Munćan“ Hu Min, direktor za pripremu mineralnih sirovina u Ziđinu.

Na vrednoj donaciji zahvalila se direktorka ove ustanove Jelena Sperlić, koja je naglasila da je ovo već druga donacija u ovom objektu, u kojem je kompanija Ziđin nedavno kompletno zamenila i dotrajalu stolariju.

Osim vrtića danas smo obradovali i učenike OŠ „Miladin Bučanović“ u Vlaolu novim kompjuterima, dok su mališani Debelog Luga od kompanije Ziđin na dar dobili novo dečije igralište, sa svim neophodnim spravama,  na izletištu Todorova reka“, rekao je Branislav Tomić, rukovodilac majdanpečkog ogranka Ziđina, dodajući da je ovo samo logičan sled uspešno započete saradnje sa lokalnom zajednicom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.