Druga „Rolertrotišijada“ u Majdanpeku

0

MAJDANPEK – Više od stotinu devojčica i dečaka, uzrasta od tri do 12 godina, učestvovalo je juče na drugoj „Rolertrotišijadi“ u Majdanpeku, u organizaciji Saveza za školski sport. Dečja graja i još glasnije navijanje roditelja i brojnih sugrađana orili su se juče popodne Karađorđevom ulicom, gde je bio start i cilj trke na rolerima i trotinetima.

Pored medalja za pobednike, organizator je pripremio diplome za sve učesnike ovog sportskog događaja, koji je samo jedan u nizu koji Savez za školski sport opštine Majdanpek najavljuje za ovo leto.

Zahvaljujući lokalnoj samoupravi, ali i brojnim sportskim asocijacijama koje podržavaju školski sport, u narednom periodu biće organizovana teniska, basket i takmičenja u mini golfu, a svemu će prethoditi trka beba u puzanju i vožnji dubaka, koju planiramo već za sledeću nedelju“, kaže Jelena Buljubaša, iz Saveza za školski sport opštine Majdanpek, dodajući da je  namera Saveza da se najmlađima na ovaj način nadoknadi sve ono što im je korona uskratila u prethodnoj godini, a to su, pre svega, druženje i fizička aktivnost.

Osim u Majdanpeku, slične manifestacije, ovog leta, biće organizovane i u Donjem Milanovcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *