Drugi „Dan otvorenih vrata za porodice“ u Srbija Ziđin Majning

0

I ove godine, kompanija Srbija Ziđin Majning, organizovala je manifestaciju „Dan otvorenih vrata za porodice“. Tokom dana koji su porodice zaposlenih provele zajedno u ovoj kineskoj kompaniji, obišli su zeleni rudnik Čukaru Peki, upoznali se sa radnim uslovima i okruženjem, a onda uživali u zabavno sportskim aktivnostima.

BOR – Kompanija Srbija Ziđin Majning organizovala je drugi „Dan otvorenih vrata za porodice“ , za zaposlene i članove njihovih porodica. Dan je počeo obilaskom rudnika Čukaru Peki, od upravne zgrade, koordinacionog centra, preko zgrade flotacije i niskopa  gde su porodice zaposlenih mogle da se bliže upoznaju sa procesom proizvodnje kroz prezentacije i na licu mesta vide kako izgleda zeleni rudnik i moderna mehanizacija. Nakon obilaska, usledilo je uživanje za mališane i druženje sa porodicom uz animatore, muziku i balone. Zabavno – sportski program organizovan je u fiskulturnoj sali upravne zgrade, gde je sve prisutne pozdravio i zamenik generalnog direktora Jen Minghui.

Našu kompaniju čini jedan veliki tim i svako od 1270 zaposlenih je podjednako zaslužan za uspeh koji smo kao kompanija postigli tokom prethodnih godina. Organizovanjem Dana otvorenih vrata za porodice, želimo da pokažemo kako izuzetno vrednujemo i cenimo rad i trud naših zaposlenih ali i da se članovima porodica koji su najveća podrška u životu naših kolega iskreno zahvalimo na podršci i posvećenosti našoj kompaniji. Drugi razlog je da pokažemo članovima porodica naših zaposlenih kako izgleda naš zeleni rudnik na koji smo svi izuzetno ponosni i u kakvim uslovima rade naši zaposleni. Nadam se da su tokom obilaska rudnika mogli da uoče da smo izuzetno posvećeni bezbednosti i izgradnji zdravog životnog okruženja koji su za nas najvažniji. Želja nam je da Čukaru Peki bude najlepši rudnik u Evropi i svetu i da svi budu ponosni na naša postignuća i to što rade u našoj kompaniji. Srećno“.

Jedan od najvećih stimulansa za postizanje dobrih rezultata, osim dobre zarade, upravo je zdrava i pozitivna radna sredina, što su na manifestaciji potvrdili i zaposleni u Srbija Ziđin Majning.

Ovo je jedna lepa prilika da se naši najmlađi druže i upoznaju našu radnu sredinu, uslove rada i bezbedonosne kriterijume ove kompanije“, rekao je Dalibor Bakić, zaposleni u Srbija Ziđin Majningu.

Dan otvorenih vrata je idealna prilika da se naše porodice upoznaju sa onim što mi ovde radimo i idealan dan da za druženje i zabavu. Naša kompanija se trudi da stvori najbolje uslove za rad, a nama je važno da pored dobrih zarada, radimo u prijatnom radnom okruženju, kao što je u našem rudniku“, kaže Jovana Vasov.

Došla sam sa tatom, on radi ovde i najviše mi se dopalo kada smo videli lep zeleni rudnik. Lepo se zabavljamo i volela bih da ponovo dođemo ovde“, rekla je Lena Mevželj, ćerka jednog od zaposlenih u kompaniji.

Kompanija Srbija Ziđin Majning želi da stvori pozitivno radno okruženje i da osim najsavremenijih pogona u kojima zaposleni rade, rudnik Čukaru Peki izgleda poput bašte, velikog parka ukrašenog letnjikovcima, cvetnim lejama i sportskim objektima, upravo da bi zaposleni uživali u lepom okruženju, rečeno je na manifestaciji.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *