Drugi upisni rok na master i doktorskim studijama

BOR – Tehnički fakultet u Boru raspisao je drugi Konkurs za upis studenata na master i doktorske akademske studije. Studentima je na raspolaganju 10 mesta za školovanje na teret budžeta i 18 za samofinansirajuće master i 19 samofinansirajućih mesta za doktorske studije.

Najviše mesta u ponudi je na studijskim programima Inženjerski menadžment, osam za budžetske i 12 za samofinansirajuće master studente i na Inženjerskom menadžmentu i Tehnološkom inženjerstvu, po šest mesta za doktorske studije. Na metalurškom inženjerstvu mesta ima za po dva master studenta na budžetu i samofinansirajuća, i za doktorske studije na ovom studijskom programu dva mesta, a na tehnološkom i rudarskom inženjerstvu na master studijama ima po dva mesta za samofinansirajuće studente. Na rudarskom inženjerstvu za doktorske akademske studije mesta ima za pet samofinansirajućih studenata.

Kandidati prijave mogu podneti od ponedeljka, 15. oktobra do četvrtka, 18. oktobra, od devet do 12 časova Studentskoj službi Tehničkog fakulteta u Boru.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.