Ekipa “Sport Bor” na završnom turniru memorijala “Igrajmo za 16”

0

Ekipa „Sport Bor“ osvojila je prvo mesto na borskom turniru gradova u okviru 19. memorijalnog turnira Radio televizije Srbije „Igrajmo za 16“ i nastupaće za vikend na završnom takmičenju pobednika turnira u osam gradova Srbije, u Beogradu. Pobednička ekipa već ima višegodišnje iskustvo učešća, pa i osvajanja završnog turnira. U aktuelnom takmičenju najpre je poražena od tima „RTS prijatelja“, ali je zatim ubedljivo savladala ekipe Sindikata rudara Rudarsko topioničarskog basena Bor i Sindikata Policijske uprave u Boru, čime je uspela da izbori prvo mesto i plasman na završnu smotru.

Rival prvog dana vikenda biće joj najbolja ekipa gradskog turnira u Požarevcu, a u slučaju trijumfa, igraće u nedelju i sa najboljom ekipom Šapca.

Turnir „Igrajmo za 16“ i ove godine organizuje se u sećanje na poginule radnike RTS-a u NATO bombardovanju, 1999. godine. Šesti put gradska manifestacija održana je u Boru, uz pokroviteljstvo lokalne samouprave, a u organizaciji Saveza sportova i Ustanove Sportski centar Bor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *