FK Bor ne odustaje od trke za prvo mesto u Zoni istok

0

Fudbaleri Bora će do kraja sezone u Zoni istok pokušati da nadoknade šest bodova zaostatka za prvoplasiranim Timokom i plasiraju se u Srpsku ligi. Po završetku prvenstva očekuje se i drugačije formiranje lige koja će sada brojati 12, a ne 16 klubova.

BOR – Fudbaleri Bora su u dosadašnjim utakmicama u 11. kola Zone istok zabeležili osam pobeda jedan nerešen rezultat i tri poraza i sa 25 bodova nalaze se na deobi drugog i trećeg mesta sa Tanaskom Rajićem iz Pirota.

U preostala četiri kola jesenjeg dela takmičenja Bor će imati nešto lakše protivnike i pokušaće da ostvari maksimalan učinak kako bi ostao u trci za vrh tabele, jer prvoplasirani Timok ima šest bodova više.

U drugom delu sezone Bor će imati lakši raspored od Timoka, a protiv dva glavna konkurenta za osvajanje prvog mesta igraće na domaćem terenu.

Po završetku prvenstva sve lige će biti reorganizovane. U Zoni istok igraće 12 ekipa, a ne 16 kao do sada, po četiri iz Borskog, Zaječarskog i Pirotskog okruga. Ukoliko se Bor ne plasira u viši rang, problem sa opstankom imaće Slatina i Zlot, jer iz Borskog okruga već ima pet timova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *