Fudbaleri Bora i dalje u trci za prvo mesto

BOR – Fudbaleri Bora pobedili su u 28. kolu Zone istok na svom terenu Polom iz Leskova ubedljivo 4:0, a Slatina je na gostovanju u Dimitrovgradu poražena od Balkanskog 5:2. Ovo je bila dvanaesta pobeda fudbalera Bora u prolećnom delu, uz samo jedan nerešen rezultat, ali to najverovatnije neće biti dovoljno za osvajanje prvog mesta. Dva kola pre kraja prvenstva Bor je na drugom mestu sa 68 bodova, dva manje od prvoplasiranog Hajduk Veljka iz Negotina, ostaje u trci za prvo mesto i plasman u viši rang takmičenja, ali šanse za to su male. U preostala dva kola Hajduk Veljko igra sa ekipama sa dna tabele Knjazom iz Knjaževca i Branikom. Slatina je posle ovog kola peta sa 42 osvojena boda.

U ostalim utakmicama Lužnica je pobedila Đerdap 2:1, Brodoremont je igrao nerešeno 2:2 sa Jedinstvom iz Pirota, Knjaz je pobedio Senjak 1:0, dok su na domaćem terenu poraženi Branik od BSK-a 1:0 i Tanasko Rajić od Rajka Mitića 3:2.

U 26. kolu Borske okružne lige Zlot je ubedljivo savladao Mladost iz Karbulova 7:0, Nemetali su u Donjoj Beloj Reci pobedili Krivelj 3:0, Šarbanovac je poražen na gostovanju u Donjem Milanovcu od Poreča 3:2, dok je Brestovac u ovom kolu bio slobodan.

U ostalim susretima Urovica je pobedila Radnički 3:2, Sloga je savladala Ključ 4:2, Rudna glava – BSK 6:0, a Polet je pobedio Bliznu 5:0.

Najbolje plasirana ekipa iz Bora je Zlot na drugom mestu sa 49 bodova, Brestovac je treći sa dva boda manje, Šarbanovac je peti sa 46 bodova, Nemetali su na devetom mestu sa 33, a Krivelj je na 12 mestu sa 23 boda.

Na prvom mestu je i dalje Sloga iz Kobišnice sa 61-nim bodom i da bi i teoretski obezbedila prvo mesto u preostalim utakmicama potreban joj je samo bod. Na dnu tabele je Ključ sa 15 i Mladost sa deset bodova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *