Fudbaleri Bora i Slatine domaćini u 11. kolu Zone istok

BOR – Oba borska kluba koja se takmiče u fudbalskoj Zoni istok, predstojećeg vikenda igraju na svom terenu. Bor 1919 u subotu u 15 sati dočekuje Rtanj, dok Slatina dan kasnije u 14 sati dočekuje Hajduk Veljka iz Negotina. Borske ekipe pretrpele su poraze u poslednja dva kola i nalaze se u donjem delu tabele. Bor i Rtanj dele deseto i 11. mesto na tabeli sa po 11 bodova, a Slatina je za sada na začelju tabele sa sedam bodova, dok je Hajduk Veljko na petom mestu sa 18 osvojenih bodova.

Prvi je i dalje, sa 27 bodova, Balkanski iz Dimitrovgrada koji je prošlog vikenda prvi put poražen i to od Timoka 1919 u Zaječaru. Na drugom mestu su zaječarski Kablovi sa 24, a treće i četvrto mesto zauzimaju Timok i Tanasko Rajić iz Pirota sa 20 bodova. Na dnu tabele su Brodoremont iz Kladova i BSK iz Bogovine sa 10 bodova, OFK 019 ima bod manje, pretposlednji je Majdanpek sa osam, a poslednja Slatina sa šest bodova.

U Borskoj okružnoj ligi, samo Krivelj od borskih timova igra kao domaćin. U subotu u 14 sati on dočekuje Bliznu. U istom terminu Zlot gostuje Poreču u Donjem Milanovcu, a Nemetali iz Donje Bele Reke igraju protiv Rudne Glave. U nedelju u 14 sati Šarbanovac gostuje Urovici, a Brestovac putuje u Klokočevac na utakmicu sa radničkim.

Prvo mesto na tabeli Borske okružne lige zauzima Branik iz Štubika sa 25 bodova, drugi je Polom sa četiri boda manje, a od trećeg do šestog mesta plasirani su Sloga, Polet, Šarbanovac i Brestovac sa 19 bodova.  Sledi Zlot sa dva boda manje, Nemetali iz Donje Bele Reke su 11. sa 13 bodova, a na poslednjem mestu je Krivelj koji u deset utakmica nije uspeo da osvoji ni jedan bod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *