Fudbaleri nerešeno u Zoni istok

BOR – Fudbaleri Bora 1919 igrali su na svom terenu, bez golova 0:0 sa Đerdapom iz Kladova u drugom kolu fudbalske Zone istok. Slatina je takođe u ovom kolu igrala na svom terenu nerešeno protiv Tanaska Rajića iz Pirota 1:1. Obe borske ekipe za sada su bez poraza. Posle drugog kola Slatina je na deobi prvog mesta sa BSK-om iz Bogovine i Knjazom iz Knjaževca sa četiri osvojena boda, dok je Bor sa dva osvojena boda na deobi od osmog do desetog mesta sa Brodoremontom i Đerdapom iz Kladova. U ostalim utakmicama OFK 019 iz Zaječera je na gostovanju u Kobišnici pobedio Slogu 2:0, Brodoremont i Knjaz igrali su nerešeno 2:2 u Kladovu, BSK je u Bogovini savladao Zvezdu 3:1, Balkanski je u Dimitrovgradu bio bolji od Rajka Mitića 4:1, dok je Ozren u Sokobanji poražen od Dunava iz Prahova 3:0. Utakmica između Jedinstva iz Pirota i Lužnice je odložena. U narednom kolu Bor gostuje Zvezdi, a Slatina Lužnici.

U Borskoj okružnoj ligi Zlot je na svom terenu savladao Rudnu Glavu 4:3, Brestovac je bio bolji od Urovice 5:4, Nemetali iz Donje Bele Reke poraženi su na gostovanju u Štubiku od Branika 6:0, dok je Šarbanovac u Leskovu poražen od Poloma 3:1. U ostalim utakmicama Polet je savladao Malu Vrbicu 5:1, radnički je na gostovanju pobedio BSK 2:1, Blizna je kao domaćin bila bolja od Miloševa 3:0, a Ključ je kao domaćin savladao Poreč 4:3.

Zlot i Radnički su na deobi prvog i drugog mesta sa maksimalnih šest bodova, dok se Šarbanovac, Nemetali i Brestovac sa tri osvojena boda nalaze na deobi od četvrtog do 11 mesta.

Na vaterpolo turniru “Čika Života Stojadinović” u Beloj Crkvi, vaterpolisti Bora rođeni 2004. godine i mlađi osvojili su prvo mesto. Borska ekipa pobedila je u sve tri utakmice koje su igrali. Savladali su ekipu Požarevca 5:0 i dve domaće ekipe Vaterpolo klub Jezero 1 18:14 i Jezero 2 19:13.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *