Kako bi otklonili sve nedoumice i dali proverenu infromaciju o isplati jednokratne gradske pomoći vlasnicima nekretnina u Boru, u cilju prevazilaženja posledica ekonomske krize potražili smo odgovor od nadležnih u Centru za socijalni rad. Rečeno nam je da su svi zahtevi obrađeni, a da je novac usmeren ka korisnicima. Pojašnjeno je, takođe da je pojedinim građanima i pored dostave brojeva tekućih računa poslovnih banaka, novac ipak uplaćen na matične brojeve u Poštanskoj štedionici.

BOR – Centar za socijalni rad u Boru je do 28.decembra prošle godine završio obradu svih zahteva za isplatu jednokratne pomoći građanima i sredstva su uplaćena na tekuće bankovne račune ili na jedinstvene matične brojeve u Poštanskoj štedionici. Prema rečima nadležnih u ovoj ustanovi, iz tehničko-proceduralnih razloga, a da bi svi prijavljeni bili isplaćeni u prethodnoj godini doneta je odluka da se pojedinim građanima novac uplati na matične brojeve. U Boru se Poštanska štedionica nalazi u ulici Nikole Pašića, u sklopu stambenog objekta „Dupleks“.  Novac se podiže samo uz ličnu kartu.

Za sve nedoumice i informacije u vezi sa isplatom jednokratne pomoći građani se mogu obratiti nadležnima u borskom Centru za socijalni rad na brojeve telefona: 060 7377704 ili 422 589.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *