Grad Bor donirao Policijskoj upravi vozilo

BOR- Policijska uprava u Boru dobila je danas putničko vozilo škodu Fabia, donaciju Grada Bora, koje će se koristiti za potrebe bezbednosti saobraćaja, ali i svih građana. Ključeve automobila načelniku Policijske uprave  Branislavu Stojadinoviću, uručio je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić. Na taj način nastavljena je saradnja borske policije i lokalne samouprave.

„Svi smo na zajedničkom zadatku da povećamo bezbednost Grada Bora i do sada se pokazalo da ovakav partnerski odnos dobro funkcioniše“, rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Vrednost  ove donacije je nešto veća od milion dinara, a novac je obezbeđen iz Fonda za bezbednost saobraćaja. Osim ovog, Grad Bor je u protekloj godini borskoj policiji donirao još dva vozila.

Ovo vozilo će se koristiti za veću bezbednost u saobraćaju, ali i bolju zaštitu ljudi. Ono će svakako pomoći Policijskoj upravi. Već ove godine raspisaćemo javnu nabaku za još jedno vozilo koje će biti dodeljeno naredne godine“, dodao je Aleksandar Milikić.
Fond za bezbednost saobraćaja se puni finansijskim sredstvima koja se prikupe od mandatnih kazni. Godišnje se u Fondu prikupi oko četiri miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *