Gradonačelnik Bora posetio dežurne službe u gradu u Novogodišnjoj noći

BOR – Prve minute Nove godine, gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić iskoristio je da poseti ustanove, preduzeća i službe koje su od značaja za funkcionisanje grada. Najpre je obišao Službu Hitne pomoći Doma Zdravlja, potom Javno komunalno preduzeće Toplanu, zatim dežurne u Policijskoj upravi u Boru, kao i Odeljenje trijaže Opšte bolnice.

Pre svega, našim sugrađanim bih čestitao 2020. godinu. Poželeo bih im puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha. Da praznike provedu sa najbližima i u svojim porodicama. Da im ovo bude godina uspeha i prosperiteta. Obišao sam sve funkcionalne službe grada Bora. Večeras nisu imali nikakvih problema. Kada je u pitanju organizacija javnog skupa odnosno koncerta na trgu, ni u Domu zdravlja ni u bolnici, nije bilo povreda. Kada je reč o radu PU sve je veoma mirno. Nije bilo incidenata. Ono što mi je jako drago da su u Toplani temperature očekivane za trenutnu spoljašnju temperaturu i da ovo preduzeće redovno isporučuje toplotnu energiju našim sugrađanima. Nadam se da će u narednim danima nastaviti tako da radi i da će građani uživati u prazničnim danima, da budu raspoloženi i da u ovu 2020. uđu sa puno energije i puno nade za bolje dane koji dolaze. Ja sam siguran da će na način na koji je počela godina da će se tako i nastaviti. Da bude mirna godina, godina uspeha i razvoja svakog od nas, ali i grada Bora koji brine o svojim sugrađanima“ naglasio je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Uz želje za dobro zdravlje i uspeh u daljem radu, gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je prilikom obilaska dežurnih službi u Novogodišnjoj noći zaposlenima uručio prigodne poklone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *