Humanitarni turnir u odbojci za Irinino lečenje

0

I ovog leta tereni ispred kafe apartmana „Plaža“ na Borskom jezeru iskoristiće se za još jedan humanitarni turnir u odbojci na pesku kako bi se pomoglo našoj sugrađanki Irini Trojanovski koja boluje od retke bolesti. Očekuje se učešće tridesetak ekipa iz više gradova.

BORSKO JEZERO – Na terenima ispred kafe apartmana „Plaža“ na Borskom jezeru, u subotu 5. avgusta, biće održan humanitarni turnir u odbojci na pesku. Prikupljena sredstva biće iskorišćena za lečenje male Irine Trojanovski iz Bora koja ima retki urođeni TAR sindrom. Reč je o Petom humanitarnom turniru u odbojci na Borskom jezeru, a inicijativu za prikupljanje sredstava za Irinino lečenje pokrenulo je Humanitarno udruženje „Borci za Bor“.

Kao i svake, i ove godine na turniru očekujemo učešće više od 30 ekipa. Doći će iz Majdanpeka, Negotina, Zaječara, a tu će biti i Borani. Turnir će početi takmičenjem dečijih ekipa, a prijavljena su četiri tima u ovoj kategoriji. Pomoć za lečenje Irine Trojanovski moguće je uputiti i putem SMS poruke 150 na 3800. Zahvalnost dugujemo svim učesnicima, ali i sponzorima“ napomenuo je Milan Ličina organizator turnira.

Kotizacija po ekipi iznosi 800 dinara, a biće i postavljena kutuja za prikupljanje novčanih priloga. Ekipe zainteresovane za učešće mogu se prijaviti direktno u kafe i apartmanima „Plaža“ na Borskom jezeru. Takmičenje počinje u 12 sati.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *