Igre bez granica u Metovnici

U mesnoj zajednici Metovnica petu godinu za redom održane su sportske igre za učenike nižih razreda osnovnih škola. Oni su, osim učešća u takmičenju, imali priliku da obiđu seoska domaćinstva, stari mlin i vodenicu u Metovnici.

BOR – Više od stotinu mališana, učenika nižih razreda svih osnovnih škola iz Bora, učestvovalo je na Sportskim igrama za decu u školi „Stanoje Miljković“ u Metovnici kod Bora. Ovo takmičenje održava se u Metovnici peti put i za cilj ima promociju  sporta i druženje dece.

Učenici su se takmičili u igrama brzine i spretnosti, a sportski rezultati nisu bili u prvom planu već druženje, razvijanje timskog duha i upoznavanje sa vršnjacima iz drugih škola. Učenici su osim učešća u takmičenju imali priliku da obiđu seoska domaćinstva, stari mlin i vodenicu u Metovnici. Kompanija Rakita Zijin i ove godine izašla je u susret najmlađima i podelila im prigodne poklone.

Organizatori Sportskih igara bili su Učiteljsko društvo i mesna zajednica Metovnica, u saradnji sa Gradom Borom i kompanijom Rakita.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *