Jedinstvena Viber zajednica za preduzetnike iz istočne Srbije

ZAJEČAR – Ova Viber zajednica je izazvala veliko interesovanje ne samo u regionu već u celoj Srbiji jer je ovo prva i za sada jedina Viber zajednica namenjena razvojnim temama i podršci preduzetništu u celoj Srbiji.

„Na ideju smo došli još početkom godine, ali je situacija sa Corona virusom odložila i usporila realizaciju. Aplikacija je počela sa radom pre mesec dana, a do sada je okupila preko 500 članova.” – kaže Boban Konstantinović, projekt menadžer RARIS-a.

Konstantinović dodaje da su se odmah po aktiviranju ove Viber zajednice RARIS-u obratili predstavnici Rakuten Vibera za Srbiju sa predlogom za unapredjenje saradnje.

„Rakuten Viber je podržao ovu inicijativu RARIS-a i besplatno postavio Viber zajednicu „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“ u grupaciji velikih zajednica, čime je učinio dostupnim svima i momentalno pretraživom, a takođe i dodelio interaktivne URL linkove za druge RARIS-ove digitalne kanale.“ – kaže Konstantinović.

Članovi zajednice preko Viber aplikacije pravovremeno dobiju različite informacije od važnosti za pokretanje i unapređenje biznisa. Svi zainteresovani mogu da pristupe zajednici preko pozivnog linka klikom na: http://skr.rs/pVo a ukoliko im je potrebna pomoć javite se RARIS-u na telefon 019 426 427 ili pište na [email protected].

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *