Kadrovske promene na narednoj sednici SO Bor

BOR – Članovi Opštinskog veća u Boru usvojili su na današnjoj sednici četrnaest predloga odluka, koliko je i bilo na dnevnom redu.

Usvojen je predlog zaključka Vlade Srbije, kojim se akcije koje su u državnom vlasništvu akcionarskog društva „Centroistok“ Bor bez naknade prenose na Opštinu Bor čime ona postaje većinski vlasnik ovog preduzeća sa 80 odsto akcija.

Između ostalog usvojen je i predlog o razrešenju dosadašnjeg v.d. direktora Turističke organizacije Bor Mirjane Marić, koja je podnela ostavku. Za ovu funkciju predložena je Maja Bakoč. Usvojen je i predlog rešenja o postavljenju Opštinskog pravobranioca opštine Bor i razrešenja dosadašnjeg Opštinskog javnog pravobranioca Bose Janaćković, kojoj je istekao mandat. Za ovu funkciju predložena je Milena Strojić.

Prihvaćeni su i predlozi programa rada Turističke organizacije, Centra za socijalni rad i Doma zdravlja Bor za 2018. godinu.

Ovi predlozi naći će se pred odbornicima Skupštine opštine Bor na narednoj sednici koja bi trebalo da se održi 21. maja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *