Kik boks klub Bor dobija veće prostorije

BOR – Takmičari Kik boks kluba Bor su proteklih meseci ostvarili velike uspehe na državnom prvenstvu i na međunarodnim turnirima. Borani su u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji stigli do medalja, a uspešni su bili i na međunarodnom turniru u Beogradu i Jagodini.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je sa saradnicima posetio ovaj klub i tom prilikom naglasio da je očigledno da dobar i predan rad sa mladi sportistima donosi rezultate, a upravo to se događa u Kik boks klubu Bor. Očekuje se da uskoro prostorije koje su predviđene za treninge ovog kluba budu proširene, čime bi se dobio dodatni prostor za rad sa decom sa posebnim potrebama, prvenstveno sa onima koji imaju autizam i Daunov sindrom, čime je ovaj klub nedavno počeo da se bavi.

Grad Bor će i u narednom periodu nastaviti da pomaže uspešne klubove iz Bora, posebno one koji rade sa mladim sportistima i od njih stvaraju takmičare koji su uspešni na državnim prvenstvima, reprezentativce koji na najbolji način predstavljaju grad iz koga dolaze.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *