Književno veče Brankice Damjanović u Boru

BOR – U sali Doma kulture u Boru održano je književno veče Brankice Damjanović, književnice koja je do sada objavila osam knjiga, a Boranima je predstavila četiri zbirke kratkih priča: „Dobro je“, „Ja ovo ne bih mogla bez tebe“, „Rukopis moga brata“ i „Rekla mi je volim te“. Brankica je za kratko vreme postigla veliki uspeh kojise najbolje ogleda u pohvalama čitalaca čiji su komentari i na društvenim mrežama i na književnim večerima sve masovniji. U njenim kratkim pričama svako može da pronađe sebe, svako je doživeo nešto slično, kažu ljubitelji dela Brankice Damjanović.

Ne postoji tajni recep ili formula, najvažnije je da budemo budni u sopstvenom životu i iskreni, pre svega prema sebi. Ta iskrenost je ono što ljude „kupuje“, kaže Brankica. Sve zbirke koje je napisla zapravo opisuju njen život, iza svake priče stoji svojim životom, što čitaoci nepogrešivo prepoznaju i cene.

Organizator književne večeri bio je Tim kreativnih ideja uz pomoć Doma omladine.

Joga kao stil života spona je između organizatora i gošće koja je inače instruktor joge„, istakla je Željka Zdravković joga instruktor u Timu kreativnih ideja . Događaj je bio izuzetno posećen, tražilo se mesto više, a tmurno novembarsko veče, pretvorilo se u oazu pozitivnih misli i dobre energije, što zapravo i jesete misija ove uspešne književnice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.