Kompanija Srbija Ziđin Majnig donirala nove ormariće za Dečiju radost

0

Zahvaljujući donaciji finansijskih sredstava, obdanište Dečija radost u Boru obnovilo je deo nameštaja u učionicama. Projekat je organizovan preko udruženja roditelja Bebironče iz Bora. Ova donacija samo je jedna u nizu koje je ova kompanija obezbedila za najmlađe Borane.

BOR – Kompanija Srbija Ziđin Majning donirala je obdaništu Dečija radost u Boru 38 ormara namenjenih za smeštaj dečijih krevetića i posteljine, koji su raspoređeni u svim prostorijama u kojima borave mališani. Vrednost ove donacije je nešto više od milion i stotinu hiljada dinara, a realizovana je na osnovu projekta i saradnje borskog udruženja roditelja „Bebironče“ sa ovom kompanijom.

Kako je tom prilikom naglasio menadžer sektora za društveno odgovorno poslovanje kompanije Ziđin Majning Džou Bin, cilj ove kompanije je da omogući bolji standard i uslove života svim Boranima, posebno roditeljima i deci, jer porodica je temelj društva.

„Iskreno se trudimo da sva deca u Boru, među kojima je i više od 1200 mališana koji pohađaju Predškolsku ustanovu za decu Bambi, budu uvek srećna i vesela, kao i da uslovi njihovog boravka u školama i u vrtićima budu što bolji, a period njihovog odrastanja što kvalitetniji i lepši. Iz tog razloga posebnu pažnju poklanjamo roditeljima i deci jer porodica je temelj društva. Od samog početka rada, naša kompanija je realizovala brojne projekte podrške, poštujući upravo potrebe lokalnog stanovništva, a naročito roditelja i dece. Uspostavili smo odličnu saradnju sa obrazovnim instucijama, među kojima je i Predškolska ustanova Bambi koja je izuzetno važna za odrastanje, vaspitanje i obrazovanje mališana, kao i sa organizacijama i udruženjima među kojima se Udruženje roditelja „Bebironče” izdvaja važnim programima i projektima namenjenim porodicama. Drago nam je što je što smo u prilici da upravo u toku obeležavanja ovogodišnje Dečije nedelje damo svoj doprinos i da posle opremanja vrtića Boško Buha i kupovine dostavnog vozila za ustanovu Bambi, omogućimo da i ovaj vrtić, koji je izgrađen 1982 godine, dobije lepši izgled donacijom sredstava za kupovinu novog nameštaja. Naše iskrene želje su da deca budu srećna, zaštićena, da žive u zdravom i sigurnom okruženju u kom mogu da ostvare maksimum svojih potencijala i shodno tome će naša podrška roditeljstvu, vaspitanju i obrazovanju dece, biće nastavljena i u budućem periodu. Tradicionalnim pozdravom rudara „Srećno“, svoj deci želimo srećnu dečiju nedelju.“ – naglasio je Džou Bin.

U saradnji sa udruženjem Bebironče, Srbija Ziđin Majning je do sada donirao ukupno 10 miliona dinara, od kojih je dva i po miliona bilo namenjeno predškolskim ustanovama. Osim toga uređena su i igrališta i dečiji tereni u Slatini, Metovnici i Brestovcu, a saradnja i donacije namenjene najmlađima nastaviće se i u narednom periodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *