Kompanija Ziđin Majning daruje novogodišnje paketiće osnovcima

0

Darivanje novogodišnjih paketića borskim osnovcima koje organizuje Kompanija Srbija Ziđin Majning postaje tradicija. Paketiće su prvi dobili učenici četvorazredne škole u Slatini.

BOR, SLATINA – Uoči Novogodišnjih praznika, predstavnici Kompanije Srbija Ziđin Majning su i ove godine podelili paketiće učenicima Izdvojenog odeljenja Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Slatini. Poklone je dobilo dvadeset školaraca koliko i pohađa ovu obrazovnu ustanovu, a akcija podele paketića osnovcima biće organizovama i u školama u Brestovcu, Metovnici i Šarbanovcu.

Čast nam je i zadovoljstvo što smo sa vama u ovom divnom trenutku. Kao deo zajednice, osećamo duboku odgovornost i svesni smo da su deca nada za budućnost društva. U ime kompanije zahvaljujemo se na podršci i radujemo se što ćemo osnovce u zajednici obradovati novogodišnjim poklonima. Naša kompanija je uvek isticala obrazovanje kao prioritet. Svesni smo da je ono važan deo na putu odrastanja svakog deteta, a početak tog puta je često vezan za život u osnovnoj školi. Zato smo odlučili da nastavimo da podržavamo razvoj dece u mnogim aspektima, počev od ulaganja u uređenje obrazovnih ustanova do školskog pribora. U budućnosti ćemo se truditi još više. U narednoj godini radujemo se zajedničkom razvoju i napretku i stvaranju još bolje budućnosti. Želimo da svako dete bude nasmejano, da ostvari veće uspehe i stekne više znanja u novoj godini. Zahvaljujem se svima koji su podržali obrazovne projekte koje je pokrenula naša kompanija, jer smo na taj način svi zajedno omogućili bolje uslove rada borskih škola“ naglasio je Gan Jonggang zamenik generalnog direktora kompanije Srbija Ziđin Majning.

Na ovoj akciji, ali i na projektima koje je ova kineska kompanija realizovala u školi u Slatini, pre svih na ograđivanju objekta i renoviranju podova  zahvalila se direktor ove ustanove Ivana Pajkić koja očekuje da će se uspešna saradnja sa kineskom kompanijom nastaviti i u narednom periodu.

U ime kompanije Srbija Ziđin Majning, Gan je podelu novogodišnjih paketića u školi u Slatini iskoristio da svim građanima Bora poželi srećne novogodišnje i božićne praznike.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *