Konkurs za polaznike vatrogasno-spasilačkih jedinica

BOR – Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je Konkurs za upis 300 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica. Na području Policijske uprave Bor, predviđeno je da na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova bude angažovano sedam polaznika za potrebe Vatrogasno – spasilačkog bataljona Bor, tri polaznika za odeljenje Donji Milanovac, i po jedan polaznik za Negotin i Majdanpek.

Pravo učešća na konkursu imaju svi državljani Republike Srbije, sa najmanje godinu dana prebivališta na teritoriji organizacione jedinice, da nisu mlađi od 19, i ne stariji od 30 godina, da imaju srednju stručnu spremu, da poseduju važeću nacionalnu vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom „C“ kategorije, i da ispunjavaju posebne uslove u pogledu kriterijuma zdravstvene, psiho-fizičke i bazično-motoričke sposobnosti.

Konkurs traje do 25. maja, a o detaljima konkursa, zainteresovani kandidati više informacija mogu naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *