Kraj gradske košarkaške lige i džudo prvenstvo

0
BOR – Ekipe Gabi Džinsa i Restorana Brest kod pionira i pionirki, Deža Vi i Basketašice kod mlađih pionira i pionirki i Vlaške palačinke u konkurenciji najmlađih košarkaša u Boru, pobednički su timovi Gradske košarkaške lige u Boru, u organizaciji Košarkaškog saveza opštine Bor. A najboljim timovima, posle mesec dana vikend takmičenja, uručeni su pehari, diplome i sportske majce svakom od članova ekipe, dok su prigodnu statuu dobili i pojedinačno najbolji igrači po kategorijama.
A u velikoj sali sportskog centra, u isto vreme, Džudo klub Bor organizovao je drugi od četiri turnira centralne Srbije za poletarce,takođe i kvalifikaciono prvenstvo za starije pionire. Iako se medalje dodeljuju na svakom od četiri turnira, rezultati najmlađih takmičara biće sabrani i tako će se odrediti i najbolji na teritoriji centralne Srbije. A najbolji stariji pioniri dokazivaće se i na državnom džudo prvenstvu. Prema rečima sportskog direktora borskog kluba Sente Stojkovića, ova dva jaka nadmetanja ujedno su dobra najava za veliki međunarodni džudo turnir „Srećno“ u Boru, koji je na programu narednog vikenda i na kojem se očekuje oko 350 takmičara iz pet balkanskih država.

[iframe src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2ppi68″ width=“600″ height=“450″ frameborder=“0″ allowfullscreen=“allowfullscreen“ ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *