Nadležni u borskim obrazovnim ustanovama koriste letnji raspust da bi uredili ili sanirali određene kvarove ili oštećenja na objektima. U školi „Dušan Radović“ saniran je krov iznad sala za fizičko, a uskoro počinje i uređenje enterijera, najavljuju iz Gradske uprave u Boru.

BOR – Oštećenja na krovnoj konstrukciji OŠ „Dušan Radović“ u Boru, na objektu gde se nalaze fiskulturne sale su sanirana. Iz gradskog budžeta za ovu namenu izdvojeno je pet i po miliona dinara. Sanacija unutrašnjosti, posebno takozvane sale za gimnastiku je najzahtevniji posao koji predstoji, jer su delovi plafona, zidova i podova oštećeni od prokišnjavanja. Objekat su obišli predstavnici lokalne samouprave i obećali nastavak uređenja ove škole kako bi učenici i nastavnici do početka nove školske godine imali adekvatne uslove tokom realizacije nastave fizičkog vaspitanja.

Nadležni u ovoj obrazovnoj ustanovi naglašavaju da bi, nakon sanacije fiskulturnih sala jedna od narednih investicija trebalo da bude osavremenjavanje školske biblioteke.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.