Lepo vreme pogoduje infrastrukturnim radovima

ZAJEČAR – Nastavlja se asfaltiranje u selima na teritoriji grada Zaječara. U ovom trenutku radi se paralelno i na preko 20 manjih i većih gradilišta na teritoriji grada. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je sa saradnicima obišao radove u Vražogrncu i Zvezdanu.

Imajući u vidu da su ulice koje se rade poprilično uske, grad je morao da obezbedi i finišer koji može da asfaltira ovako uske ulice. Osim asfaltiranja ulica, gradonačelnik je najavio i da će u Vražogrncu krajem marta, ili početkom aprila biti renovirano i školsko igralište, a obišao je i radove na izradi odvodnih kanala koji bi, kada sve bude završeno, trebalo da reše višegodišnji problem atmosferskih i otpadnih voda u ovom selu.

Nakon Vražogrnca, predstavnici grada obišli su i asfaltiranje u selu Zvezdan, gde je asfaltiran deo puta ka Maguri, koji prolazi kroz selo.

Osim ove ulice, u Zvezdanu su ove godine asfaltirane još dve ulice, a plan je da se do 2025. godine asfaltiraju sve ulice u zaječarskim selima, kao i da kroz sela prođe kanalizaciona mreža.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *