BOR-Lokalna samoupravama u Boru nastavlja da izlazi u susret građanima kako bi uslovi i kvalitet života u gradu i selima bio značajno bolji. U skladu sa njihovim zahtevima, ali objektivnim potrebama počelo je postavljanje klupa u gradu, a privedeno je kraju i uređenje autobuskih stajališta.

U gradu su završena sva stajališta i ograđena staklom. U prehodnom periodu nije bilo novca kad su postavljna ta stajališta i sad smo ih naknadno zatvorili. Predviđeno je da u 2018. godini se odvoje sredstva za stajališta prema i u samim  selima. Na taj način želimo da podignemo kvalitet života u gradu, ali i u selima, rekao je Aleksandar Milikić, predsednik Opštine Bor.

Do sada je postavljeno pedesetak klupa, a u planu je još 200.

Ovih dana će početi postavljanje parkovskih klupa po celom gradu i selima, a biće postavljane nove kante za odlaganje smeća. To i jeste suština, svaki zahtev građana  se posebno obradi i u saradnji sa lokalnom samoupravom reši njegov problem.Sa više od 3.500 ljudi sam razgovarao svako je dobio objašnjenje“, dodao je Aleksandar Milikić.

Ukoliko Opština Bor nije sama u mogućnosti da pomogne građanima upućuje ih višim instancama i zajedničkim snagama pronalaze nabolje rešenje. Cilj lokalna samouprave i jeste da bude i službi građana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *