Mališani obdaništa Bambi posetili Aktiv žena penzionera

BOR – Da su „Deca ukras sveta“, napisao je Ljubivoje Ršumović, a potvrdili su mališani obdaništa „Bambi“ u Boru koji su još jednom priredbom pokazali ljubav, poštovanje i naklonost ženama – majkama i bakama, članicama Aktiva žena penzionera. Pesmom, igrom i recitacijama deca su ulepšala dan ženama u Klubu penzionera, koje su im istom merom uzvratile.

„Svake godine sarađujemo sa vrtićima u našem gradu. Jedne godine je to Dečja radost, ove obdanište Bambi. Deca su nam prikazala kompletan program koji su pripremili za mame i za bake i stvarno su bili dobri. Iako je malo skučen prostor, bilo je super. Mi koje smo radile u obdaništu podsetile smo se tih dana a na kraju su deca dobila slatkiše. Zajedno smo pevali, recitovali„, rekla je Jagoda Stratij, predsednik Aktiva žena penzionera u Boru.

Klub penzionera koji je inače mirno i tiho mesto gde svoje slobodno vreme provode žene iz Aktiva penzionera, pretvorio se u veselu igraonicu, punu osmeha, radosti i ljubavi. 

Ovo nije prvi put da deca iz borskih obdaništa posete penzionere u klubu, a te posete im Aktiv žena penzionera rado uzvraća darujući ih lepim željama, pohvalama i slatkišima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *